Bitcoin skifter før de avregner over $ 16K igjen

Bitcoin-prisen skjøt forbi 16 000 dollar-nivået for et par dager siden. Siden har det lagt til mer enn $ 200 til prisen, og det ser ut til at mange analytikere er overbevist om at $ 20.000 – eiendelens heltidshøyde som opprinnelig ble oppnådd i desember 2017 – kunne bli slått igjen før årets slutt.

Bitcoin har beveget seg litt de siste få dagene

Imidlertid ser det ut som bitcoinprisen kan ha gått gjennom noen opp og ned bevegelser før den endelig gjenopprettet og handlet for det den for tiden sitter på. Valutaen steg til $ 16.200, men falt deretter ned til $ 15.600 kort. Derfra skjøt det opp til $ 15,900 før det endelig slo seg tilbake over $ 16,000-merket.

Dette antyder at flyttingen ikke er en fluk, og at valutaen potensielt opplever en liten smak av motstand her og der. Imidlertid viser eiendelen sin styrke og motstandskraft og tillater ikke at dråpene er permanente. Valutaen har beveget seg fremover i $ 16.000-serien, og for det meste blir den der.

Denis Vinokourov – forskningssjef for den Londonbaserte digitale valuta-virksomheten Bequant – forklarte i et nylig intervju:

Det er noe overbelastning mellom $ 16,170 og $ 17,150-sonen (basert på prishandling i 2017 og 2018), men til slutt ønsker markedene å teste heltidshøyder og motstand før det ser meningsløst ut, basert på den nåværende risikofølelsen. . Selv om oppsiden kan ha avtatt noe, peker den pågående økningen i futures åpen interesse, sammen med å gjenopprette bitcoin-hash-rate og det faktum at det amerikanske valget er ute av veien, ytterligere gevinster for bitcoin og det bredere markedet som helhet.

Han mener at konsolideringene de siste dagene er sunne tegn på at bitcoin gjør akkurat hva det burde være. Jason Lau – COO for kryptovalutautveksling OK Coin – forklarte videre at bitcoin også er på et solid sted, og at okserallyet sannsynligvis vil fortsette på lang sikt. Han forklarer:

Bitcoin nettopp ryddet $ 16.000 for første gang på tre år, og bekreftet den eksisterende hausseoppgangen. Det har vært sterkt, med seks sammenhengende positive ukentlige avslutninger. Sterk institusjonell interesse (BTC-futures åpen interesse er på høyeste nivå) og innkommende detaljstrøm (PayPal åpnet kryptokjøp til alle amerikanske brukere i dag) gir fortsatt drivstoff til dette rallyet. Med minimal motstand fram til $ 20K, er det vanskelig å fortelle hvordan de neste dagene vil handle inn mot årsskiftet, men tegnene er positive.

Hva konsentrerer handelsmenn seg om?

Tim Enneking – administrerende direktør for Digital Capital Management – foreslo at markedsdemografien rundt BTC og krypto har endret seg, og kommenterer:

Den gjennomsnittlige BTC-handelsprofilen endres hver 12.-18. Måned eller så. Profilen har nå blitt mye mer institusjonell, mer konsentrert og mer fokusert på ‘hodling’ snarere enn handel.